Twente Personeelsdiensten

Het team van Twente
Personeelsdiensten

Onze ambitie is groei. Om dit te realiseren denken we vooruit om een succesvolle en dynamische uitzendonderneming te blijven. Hierbij staan we voor expertise, betrouwbaarheid en een snelle respons voor zowel medewerker als opdrachtgever. Ons team spreekt dezelfde taal als onze medewerkers en opdrachtgevers. Hierdoor weten wij wat er speelt op de werkvloer en kunnen wij ons écht onderscheiden als leverancier van betrokken personeel. Let’s work!

Missie

We zijn al meer dan 20 jaar in meerdere sectoren bewezen succesvol in diverse personeelsdiensten: werving & selectie, training & talentenontwikkeling, uitzenden, detacheren en salarisverwerking. Onze medewerkers onderscheiden zich door hun betrokkenheid, bevlogenheid en ambitie. Wij kennen namelijk de cultuur, spreken dezelfde taal en weten wat er speelt. Dat zorgt voor een sterke binding. Bij onze medewerkers èn onze opdrachtgevers. En daar zijn we heel trots op.

Visie

De flexmarkt staat onder druk. Er zijn structurele tekorten aan vakbekwaam personeel. En er moeten steeds meer zekerheden geboden worden aan personeel. Dit vraagt om nòg sterkere binding en hogere betrokkenheid. Passend bij de wisselende behoefte van onze opdrachtgevers. Ons team is bewezen succesvol, weet wat er speelt, denkt met je mee en schakelt snel. Als groeiende personeelsdienstenverlener zijn we veelzijdig, transparant en dichtbij.

Eigenaar van Twente Personeelsdiensten Nicole Meijerink

Nicole

Algemeen Manager

Neem contact op

Sinds 2001 ben ik werkzaam bij Twente Personeelsdiensten en wat vliegt de tijd als je er plezier in hebt. Dankzij de inzet en betrokkenheid van het team, vormen wij samen het succes van Twente Personeelsdiensten. Alleen ben je niks en ik ben super trots op waar we nu staan.

Medewerker Daphne van Twente Personeelsdiensten

Daphne

Manager

Neem contact op

Sinds 2016 ben ik werkzaam bij Twente Personeelsdiensten. Geen dag is hier hetzelfde, het werk is veelzijdig en verveelt echt nooit. Ik vind het heel leuk om uitdagingen aan te gaan en oplossingen te zoeken. Bovenal heb ik erg veel plezier in mijn werk door de geweldige collega’s om mij heen en maken we het samen tot een succes.

Medewerker Lukasz van Twente Personeelsdiensten

Lukasz 🇵🇱

Hoofd Intercedent

Neem contact op

Sinds 2015 woon ik in Almelo en vanaf 2021 ben ik werkzaam bij Twente Personeelsdiensten. In Nederland heb ik eerst ervaring opgedaan als constructiebankwerker en later als productieleider bij een staalbedrijf. Hierdoor heb ik goed technisch inzicht en weet ik wat onze opdrachtgevers nodig hebben. Mijn motto is: “Werk met passie en plezier”.

Medewerker Hidde van Twente Personeelsdiensten

Hidde

Hoofd Accountmanagement

Neem contact op

Het mooie aan ons team vind ik dat we altijd streven om het beste uitzendbureau te zijn bij onze opdrachtgevers. Dit komt terug in de werving, service en kwaliteit die we proberen te leveren. Als medewerker en opdrachtgever tevreden zijn, dan ben ik dat ook. Elke dag worden serieuze werkzaamheden afgewisseld met een lunch, humor en goede muziek. Dit is wat mijn werk zo mooi maakt!

Medewerker Karolina van Twente Personeelsdiensten

Karolina 🇵🇱

Intercedent

Neem contact op

Sinds 2022 ben ik bij Twente Personeelsdiensten werkzaam als intercedent. Hier ligt mijn passie en ook krijg ik hier de ruimte om mijzelf te ontwikkelen. De combinatie van administratieve taken en het werken met mensen past heel goed bij mij. Daarnaast beheers ik zowel de Nederlandse als de Poolse taal. Hierdoor begrijp ik onze Poolse medewerkers en kan ik vanuit daar de juiste match maken.

Medewerker Lynn van Twente Personeelsdiensten

Lynn

Intercedent

Neem contact op

Sinds augustus 2022 ben ik werkzaam bij Twente Personeelsdiensten. Wat ik zo leuk vind aan mijn werk als intercedent is het helpen van kandidaten bij het vinden van een baan die echt bij ze past. Wanneer iemand op de juiste plek zit binnen een bedrijf en beide partijen zijn tevreden geeft me dat een goed gevoel, daar doe ik het voor!

Junior Recruitor bij Twente Personeelsdiensten

Malgorzata 🇵🇱

Junior Recruiter

Neem contact op

Sinds maart 2023 werk ik met plezier bij Twente Personeelsdiensten, waar ik mijn passie voor het werken met mensen kan uiten. Ik ben een enthousiaste recruiter en woon samen met mijn man in Almelo sinds januari 2017. Ik geniet ervan anderen te helpen bij het vinden van de juiste carrièremogelijkheden en werkplekken die bij hen passen. Reizen is ook een grote passie van mij. Ik ben vastberaden om mijn doelen te bereiken en blijf mezelf zowel professioneel als persoonlijk ontwikkelen.

Junior Intercedenet bij Twente Personeelsdiensten

Karolina 🇵🇱

Junior Intercedent

Neem contact op

In februari 2023 begon ik met veel plezier bij Twente Personeelsdiensten. Op mijn 13e verhuisde ik naar Nederland en vond hier mijn plek. In 2022 behaalde ik mijn MBO niveau 4 diploma en momenteel combineer ik mijn studie HBO FTA met werk, wat een geweldige uitdaging is. Vioolspelen is een grote passie van mij. Wat ik leuk vind aan mijn werk is de veelzijdigheid, met zowel administratieve taken als contact met mensen. Ik voel me gelukkig in dit leuke team en draag graag bij aan onze gezamenlijke werkzaamheden.

Een groepsfoto van alle medewerkers van Twente Personeelsdiensten

Een enthousiast team dat nét dat stapje extra voor je zet.