Twente Personeelsdiensten

Het team van Twente
Personeelsdiensten

Onze ambitie is groei. Om dit te realiseren denken we vooruit om een succesvolle en dynamische uitzendonderneming te blijven. Hierbij staan we voor expertise, betrouwbaarheid en een snelle respons voor zowel medewerker als opdrachtgever. Ons team spreekt dezelfde taal als onze medewerkers en opdrachtgevers. Hierdoor weten wij wat er speelt op de werkvloer en kunnen wij ons écht onderscheiden als leverancier van betrokken personeel. Let’s work!

Eigenaar van Twente Personeelsdiensten Nicole Meijerink

Nicole

Tel: 06 – 546 547 26

Neem contact op

Sinds 2001 ben ik eigenaar van Twente Personeelsdiensten en wat vliegt de tijd als je er plezier in hebt. Dankzij de inzet en betrokkenheid van het team, vormen wij samen het succes van Twente Personeelsdiensten. Alleen ben je niks en ik ben super trots op waar we nu staan.

Medewerker Daphne van Twente Personeelsdiensten

Daphne

Tel: 06 149 680 19

Neem contact op

Ondertussen ben ik alweer vanaf 2016 werkzaam bij Twente Personeelsdiensten. Omdat het werk hier zo veelzijdig is, verveelt het nooit. Bij ons op kantoor is geen dag hetzelfde. Ik vind het ook heel leuk om uitdagingen aan te gaan en oplossingen te zoeken. Bovenal heb ik erg veel plezier in mijn werk door de geweldige collega’s om mij heen en maken we het samen tot een succes.

Medewerker Lukasz van Twente Personeelsdiensten

Lukasz 🇵🇱

Tel: 06 – 843 819 46

Neem contact op

Sinds 2015 woon ik in Almelo en vanaf 2021 ben ik werkzaam bij Twente Personeelsdiensten als accountmanager. In Nederland heb ik eerst ervaring opgedaan als constructiebankwerker en later als productieleider bij een staalbedrijf. Hierdoor heb ik goed technisch inzicht en weet ik wat onze opdrachtgevers nodig hebben. Mijn motto is: “Werk met passie en plezier”.

Medewerker Hidde van Twente Personeelsdiensten

Hidde

Tel: 06 – 154 967 06

Neem contact op

Het mooie aan ons team vind ik dat we altijd streven om het beste uitzendbureau te zijn bij onze opdrachtgevers. Dit komt terug in de werving, service en kwaliteit die we proberen te leveren. Als medewerker en opdrachtgever tevreden zijn, dan ben ik dat ook. Elke dag worden serieuze werkzaamheden afgewisseld met een lunch, humor en goede muziek. Dit is wat mijn werk zo mooi maakt!

Medewerker Karolina van Twente Personeelsdiensten

Karolina 🇵🇱

Tel: 06 – 107 798 00

Neem contact op

Sinds 2022 ben ik bij Twente Personeelsdiensten werkzaam als intercedent. Hier ligt mijn passie en ook krijg ik hier de ruimte om mijzelf te ontwikkelen. De combinatie van administratieve taken en het werken met mensen past heel goed bij mij. Daarnaast beheers ik zowel de Nederlandse als de Poolse taal. Hierdoor begrijp ik onze Poolse medewerkers en kan ik vanuit daar de juiste match maken.

Medewerker Lynn van Twente Personeelsdiensten

Lynn

Tel: 06 – 252 109 05

Neem contact op

Sinds augustus 2022 ben ik werkzaam bij Twente Personeelsdiensten. Wat ik zo leuk vind aan mijn werk als intercedent is het helpen van kandidaten bij het vinden van een baan die echt bij ze past. Wanneer iemand op de juiste plek zit binnen een bedrijf en beide partijen zijn tevreden geeft me dat een goed gevoel, daar doe ik het voor!

Een groepsfoto van alle medewerkers van Twente Personeelsdiensten

Een enthousiast team dat nét dat stapje extra voor je zet.