Twente Personeelsdiensten

Samenwerken
zoals het hoort

Twente Personeelsdiensten is meer dan alleen een uitzendbureau. Wij zijn al meer dan 25 jaar bewezen succesvol in uitzenden, detacheren, werving & selectie, re– integratie en training & talentontwikkeling en salarisverwerking. Bij ons kan je nét dat beetje extra verwachten. Onze services, ambitie en betrokkenheid is wat ons onderscheid. De korte communicatielijnen, zorgen voor open en transparante samenwerkingen met onze opdrachtgevers en medewerkers.

Alle voordelen
op een rij:

  • Grote mate van flexibiliteit;
  • Twente Personeelsdiensten wordt juridisch werkgever
  • Twente Personeelsdiensten verzorgd de loonadministratie en het contractbeheer voor de medewerkers;
  • Geen ziekterisico’s;
  • Wij houden CAO en Wetswijzigingen voor je bij en verwerken dit in de loonadministratie.

Uitzenden

Uitzenden vergroot de flexibiliteit binnen je bedrijf. Je betaald alleen de gewerkte uren van de medewerker. Door het inzetten van uitzendkrachten beschik je over een snelle en eenvoudige oplossing bij bijvoorbeeld, piekdrukte, ziekte, vakantie en verlof van je eigen medewerkers. Wil je meer weten over deze dienst, neem gerust contact met ons op.

Twente_Personeelsdiensten_Wierden_Werkgevers
Twente_Personeelsdiensten_Wierden_Werkgevers

Detacheren

Ben je op zoek naar een vaste medewerker? En wil je de medewerker direct zekerheid bieden? Het is bij Twente Personeelsdiensten ook mogelijk om een talentvolle medewerker een aanstelling te geven voor bepaalde of onbepaalde tijd.

Werving & selectie

Het werven en selecteren van nieuwe medewerkers is een tijdrovend proces dat alle aandacht vraagt. Op basis van jullie richtlijnen en functie omschrijvingen zullen wij een medewerker selecteren. Je neemt de geselecteerde kandidaat zelf in dienst. Waarna wij een werving en selectie fee declareren. Vinden wij geen geschikte kandidaat is het uiteraard; no cure, no pay.

Twente_Personeelsdiensten_Wierden_Werkgevers
Twente-Personeelsdiensten-Reintegratie

Re-integratie

Twente Personeelsdiensten is een publiek-private samenwerking (PPS) aangegaan met de gemeente Wierden op het terrein van werkgeversbenadering en de uitstroom van bijstandsgerechtigden. Wij zijn altijd op zoek naar vacatures die geschikt zijn voor deze doelgroep. Door onze jarenlange kennis en expertise weten wij welke aanpak vereist is inzake werkbegeleiding. Onze kracht is om kandidaten met een grote afstand tot de arbeidsmarkt succesvol te re-integreren.

Training en talentontwikkeling

Vakmensen zijn goud waard, samen met IKBINDRzakelijk investeren wij graag in scholing zodat we de tekorten op de arbeidsmarkt aankunnen. Wij helpen graag onze medewerkers met het ontwikkelen en ontdekken van talenten. Je kunt denken aan het behalen van een certificaat, of een gerichte beroepsopleiding. Dit zorgt voor een sterke binding en een volgende stap in een carrière.

Twente_Personeelsdiensten-moti
Twente-Personeelsdiensten-wierden-salarisverwerking

Salarisverwerking

Wij verzorgen uw loonadministratie, het contractbeheer en de arbeidsovereenkomsten. Wij houden wet – en cao wijzigingen voor u bij en verwerken dit in de loonadministratie. U ontvangt van ons alleen een factuur van de gewerkte uren.