|
Medewerker stollen (productie of inpak)
€
|
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar enthousiaste productie- en inpakmedewerkers. In september zijn de werkdagen op dinsdag en woensdag, vanaf half oktober komt de vrijdag erbij en half november komt ook de donderdag erbij.
Een beschikbaarheid van 2 dagen per week is voldoende, maar het is mooi meegenomen als je in oktober, november en december extra dagen wil werken!
Aplikujesz na to stanowisko?
Jakie są Twoje obowiązki?
Tijdens de feestelijke stollenperiode – hét moment van het jaar bij onze opdrachtgever – wordt er met volle inzet gewerkt om overheerlijke Kerst- en Paasstollen tot in de perfectie te bereiden en te verpakken.
Of jij nu een vroege vogel bent die graag in de productie werkt, of liever wat later begint om de stollen in te pakken: jouw inzet zorgt ervoor dat heel Nederland straks kan genieten van een smaakvolle stol.
In deze functie kom je in 1 van onderstaande teams te werken:- Productieteam: hier weeg je de ingrediënten zorgvuldig af en help je met het mengen van het deeg. Je vouwt de stollen en legt ze netjes in de blikken. De werktijden hier zijn dinsdag, woensdag en donderdag tussen 6.00 uur en 14.00 uur (mogelijkheid tot uitloop). Op vrijdag wordt er later gestart en is de eindtijd rond 20.00 uur.
- Inpakteam: hier zorg je ervoor dat alles klaarstaat: dozen, poedersuiker en amandelschaafsel. Je pakt de stollen netjes in en maakt ze verzendklaar. De werktijden in dit team zijn dinsdag, woensdag en donderdag tusen 9.00 uur en 18.00 uur. Op vrijdag wordt er later gestart en is de eindtijd rond 23.00 uur.
Czego szukamy?
- In september zijn de werkdagen op dinsdag en woensdag;
- Vanaf half oktober komt de vrijdag erbij;
- Half november komt ook de donderdag erbij.
Een beschikbaarheid van 2 dagen per week is voldoende, maar het is mooi meegenomen als je in oktober, november en december extra dagen wil werken.
Daarnaast zoeken wij kandidaten met een aanpakkersmentaliteit, een enthousiaste instelling en flexibiliteit. Het is van belang dat je beschikbaar bent van september tot half december.
Ervaring is niet nodig – motivatie en een goede werkhouding vinden we veel belangrijker. Met een enthousiast team om je heen leer je de kneepjes van het vak en word je stap voor stap ingewerkt.
Co mamy do zaoferowania?
- Een baan in een hecht team, waar aandacht is voor elkaar en ruimte voor talentontwikkeling. Valt jouw talent op en laat je zien dat je veel in je mars hebt? Dan biedt dat mooie kansen bij onze opdrachtgever, ook na de stollenperiode.
- Elke dag tijdens de lunch versgebakken brood op jouw bord met soep én een stuk fruit. En je neemt ook nog eens heerlijk brood mee naar huis.
- Een salaris van €16,47 bruto per uur + mooie toeslagen conform onderstaande tabel
Wat deze functie extra aantrekkelijk maakt? Na de stollenperiode is er bij een goede match de mogelijkheid om door te groeien binnen de bakkerij, bijvoorbeeld naar een functie als Operator.
Dagen | Werktijden | Toeslagpercentage |
Maandag t/m zaterdag | 00:00 – 04:00 | 37% |
Maandag t/m vrijdag | 04:00 – 06:00 | 34% |
Maandag t/m vrijdag | 06:00 – 18:00 | 0% |
Maandag t/m vrijdag | 18:00 – 24:00 | 34% |
Zaterdag | 00:00 – 18:00 | 34% |
Zaterdag | 18:00 – 24:00 | 100% |